Eigen nagelstudio

De nagelstudio te Stekene van Elke Persoon is dé referentie uit de streek. Al zeventien jaar lang komen klanten opnieuw langs om hun nagels te laten verzorgen. Dit is een garantie dat het geleverde resultaat in de smaak valt bij het vaste cliënteel en de productkennis goed zit.

Plaatsen van gelnagels

Gelnagels plaatsen en verwijderen gebeurt snel en eenvoudig. Het gamma kleuren en afwerkingen is de dag van vandaag bijna niet meer te overzien: u kan het zo gek niet bedenken, of het bestaat. Een natuurlijke look, French Manicure, gekleurd, met of zonder steentjes of tekeningen, en zoveel meer.

Hieronder kan u alvast een greep uit het huidige gamma vinden: het zijn allen producten van het uiterst gerenommeerde merk 1AM.

Bestellen via de webshop

Elke Persoon is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van gelnagels. Bovendien adviseert zij alle klanten over de vele producten die op de markt zijn en waarmee u zelf uw handen en nagels optimaal kan verzorgen. Het gamma van 1AM draagt hierbij haar absolute voorkeur weg. De producten zijn bovendien anti-allergeen en uiterst duurzaam.