Kwaliteitsvolle nail products

Elke Persoon - 1 AM nail productsNail products in Stekene kan u verkrijgen in de nagelstudio van Elke Persoon. Maar nog beter bestelt u deze via de webshop: dankzij een vlotte verwerking en verzending heeft u al de gewenste items snel in huis! Zo kan u onmiddellijk genieten van de weldaad van de kwaliteitsvolle nagelproducten.

Nail products van 1AM

1AM staat bekend voor haar uiterst kwalitatieve gamma nail products en nail art. Ook Elke Persoon maakt in haar nagelstudio in Stekene gebruik van deze exclusieve lijn. Dit is een professioneel merk enkel te gebruiken door nagelstylistes. Er is een ruim kleurenpallet en een uitgebreid gamma nagelproducten. De kleuren zijn bijzonder mooi, uiterst dekkend en houden lang dankzij een goede afwerking.

Tips voor nail art

Elke Persoon plaatst al jaren gelnagels, al dan niet met nail art. Zij kan u dan ook als geen ander adviseren over de vele mogelijkheden. Neem contact op en plaatst uw bestelling via de webshop, zodat u snel kan genieten van de luxueuze resultaten.

Cleaners, nailwipes, led-lampen, ... het zijn maar enkele bijkomende accessoires die u eveneens online kan bestellen. Waar u ook voor kiest, u krijgt een kwaliteitsvolle service, goed advies en een gamma mooie kleuren en goede producten aan huis geleverd! Hieronder kan u alvast een kleine impressie terugvinden.